Skip to content

Bodemonderzoeker in Amsterdam

GRS Milieu is een milieukundig onderzoek- en adviesbedrijf. Wij ondersteunen particulieren, bedrijven en overheden met vraagstukken op het gebied van bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen, milieukundige begeleiding, asfaltonderzoek, asbestonderzoek en quickscans.

Wij onderzoeken en rapporteren grote en kleine projecten voor particulieren, bedrijven en de overheid. Van uitgebreide kabelnetwerken en saneringsprojecten tot een omgevingsvergunning voor een uitbouw of een bodemonderzoek. Voor ons is iedere situatie even belangrijk. Onze ervaren adviseurs kennen alle aspecten van het veilig omgaan met uw leef- en werkomgeving in Amsterdam. Zij benaderen ieder project vanuit een totaalvisie. Zodat het voor u meteen inzichtelijk is wat u kunt verwachten.

Wij beschikken over eigen veldwerkers in tegenstelling tot de meeste milieuadviesbureaus. Al het veldwerk/bodemonderzoek wordt uitgevoerd door onze eigen mensen en met ons eigen materieel, volgens de vereiste richtlijnen en protocollen. Onze adviseurs staan in nauw contact met de veldwerkers en springen in op eventuele knelpunten van de milieu inspectie. Door snel te schakelen en een gedegen informatie-uitwisseling houden we de termijn van de onderzoeken zo kort mogelijk en kunnen we grondig advies geven over uw bodem.

De combinatie van denkers en doeners onder één dak zorgt tevens voor een gerichte aanpak, ook voor uw project in Amsterdam. Samen met onze zusterbedrijven Groba Groep en Ground Research zijn wij gehuisvest in het pand aan de Vrijheidweg te Wormerveer. Met al deze expertises kunnen we u brede oplossingen bieden. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en hebben parkeerplekken voor de deur. Uiteraard kunnen wij ook op locatie bij uw bedrijf in Amsterdam langskomen.

Kies voor bodemonderzoeker GRS Milieu voor uw project in Amsterdam

Wij werken nauw samen met onze zusterbedrijven. Ground Research zorgt voor breder milieutechnisch onderzoek. Met name voor mechanische boringen. De Groba Groep biedt oplossingen voor het aanleveren, afvoeren of tijdelijk opslaan van grond. Zo bieden wij een breed pakket aan diensten om uw bedrijf in Amsterdam te ontzorgen.

Voor de uitvoering van milieuprojecten hebben we te maken met verschillende wet- en regelgeving. Deze wet- en regelgeving wordt steeds uitgebreider en is continu onderhevig aan veranderingen. Onze milieukundige adviseurs beschikken over de juiste kennis, ervaring en wettelijke certificaten om uw project te begeleiden en succesvol af te ronden. Als bodemonderzoeker hebben wij groene ambities. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke taak hierin. Met onze zusterbedrijven Groba Groep en Ground Research hebben wij als missie: “Schone bodem realiseren voor toekomstige generaties”

Meer weten over onze diensten in Amsterdam?

Als bodemonderzoeker zorgt GRS Milieu ervoor dat uw project in Amsterdam voorspoedig verloopt. Van uitgebreide kabelnetwerken en saneringsprojecten tot een omgevingsvergunning voor een uitbouw. Voor ons is iedere situatie even belangrijk. Bent u benieuwd hoe GRS Milieu uw project kan ondersteunen in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bodemonderzoek-resultaat