Skip to content

Sinds 1999 zetten wij ons in voor een duurzame en gezonde wereld

Wij onderzoeken en rapporteren grote en kleine projecten voor particulieren, bedrijven en overheid. Van uitgebreide kabelnetwerken en saneringsprojecten tot een omgevingsvergunning voor een uitbouw. Voor ons is iedere situatie even belangrijk.

Zoekt u een snelle follow up? Gevonden!

Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Ground Research kunnen we snel schakelen wat betreft het nemen van grond­monsters.  De combinatie van denkers en doeners onder één dak zorgt tevens voor een gerichte aanpak.

Onze ervaren adviseurs kennen alle aspecten van het veilig omgaan met uw leef- en werk­omgeving. Zij benaderen ieder project vanuit een totaalvisie. Zodat het voor u meteen inzichtelijk is wat u kunt verwachten.

“Niets is wat het lijkt, maar wij weten wat het is”

Ons team

Experts

staat voor u klaar!

Richard Brink - Milieukundige-GRS​

Welkom in Wormerveer

De meeste communicatie gaat natuurlijk digitaal en telefonisch. Onze adviseurs bezoeken de locaties en opdrachtgevers. Maar u bent ook van harte welkom bij ons op het kantoor. Onlangs is het hele interieur gerefit. We zijn superblij met de custom-made zit/statafels en de rust die de groene sfeer geeft. Het vormt de ideale basis voor de hectische bedrijfssector. Tevens zijn in het pand onze zusterbedrijven Ground ResearchGroba Groep en CRS Sign gehuisvest. Een goede reden om eens langs te komen voor een ouderwets gezellig persoonlijk gesprek. Tot op de koffie?

Totale ontzorging

Wij werken samen met onze zusterbedrijven. Ground Research zorgt voor de uitvoering van het veldwerk. De Groba Groep biedt oplossingen voor het aanleveren, afvoeren of tijdelijk opslaan van grond. Zo bieden wij een breder pakket aan diensten om u te ontzorgen.

 

Met respect voor het milieu en volgens de geldende wet en regelgeving

Ons werk begeeft zich in een uitgebreid kader van verschillende wet en regelgevingen zoals: Wet Bodembescherming; voor saneringen, onderzoek en bescherming van de bodem. Besluit bodemkwaliteit; voor partijkeuringen en waterbodemonderzoek. De Wet Milieubeheer; voor milieu vergunningen. Het Activiteitenbesluit milieubeheer; ondersteuning voor de Wet Milieubeheer. De Arbo wetgeving; voor gezondheid, veiligheid en welzijn.

Om hier de juiste weg in te kunnen bieden, beschikken wij over kennis en ervaring en de wettelijk vereiste certificaten:

GRS Milieu

In bezit van de juiste certificaten.

Klik op het certificaat om te bekijken en te downloaden.

Milieu certificaat GRSmilieu

Duurzaamheid & MVO

Als milieuadviesbedrijf hebben wij groene ambities en zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke taak. Samen met onze zusterbedrijven hebben wij ons als doel gesteld om binnen 3 jaar volledig C02 neutraal te werken. Hiervoor zijn zonnepanelen geplaatst op het dak van het hoofdkantoor. Er is compleet overgestapt op LED verlichting. Er zijn geen plastic bekers meer te vinden en het afval wordt gescheiden. Tevens zijn diverse elektrische/hybride auto’s aangeschaft en  Groba beschikt over een elektrische zeefinstallatie

groba duurzaam milieu

Als zusterbedrijf investeren wij mee in het Grobabos®. Sinds 2006 zijn een aantal percelen aangekocht waar duurzaam gras of bomen worden geplant. Doelstelling is om het Grobabos® de komende jaren dermate uit te breiden zodat wij onze doelstelling kunnen halen.

Op naar een Co2 neutrale foodprint!

grobabos gras duurzaam
Zaanse Schans loop Groba groep

www.zaanse-schansloop.nlwww.levenmetkankerzaanstreek.nl • www.rotarywormerveer-krommenie.nl

Graag stimuleren we jeugd om te gaan sporten met name jeugdvoetbal. www.vvhsv.nl • www.deforesters.nl

De Groba Groep en zusterbedrijven stimuleren hun medewerkers om midden in de maatschappij te staan. Een aantal collega’s zijn  actief in meerdere services clubs, gemeente raden en sportclubs.

Groba sponsort verschillende doelgroepen, waar wij ons bij aansluiten: Jeugd en sport. Diverse fondsen. Zaans Erfgoed. 

Voor de Zaanse schans loop, georganiseerd door Rotary Club Wormerveer Krommenie, zijn wij een van de hoofdsponsors. Het Anna’s Huis, inloop centrum voor Leven met kanker te Zaandam is een terugkerend doel wat door deze loop wordt ondersteund. Een aantal collega’s werkt mee als vrijwilliger of doet mee aan de loop.

Jaarlijks sponsoren we een zakenrelatie die een enorm sportieve prestatie levert voor de Duchenne Heroes. Een fiets offroad tocht van Frankrijk naar Nederland waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar bestrijding van de spierdystrofie ziekte van Duchenne. www.duchenneheroes.nl/

duchienne heroes
zaans erfgoed

En als bedrijf op Zaanse bodem kunnen we natuurlijk niet achterblijven om het Zaans Erfgoed te ondersteunen. www.zaanserfgoed.nl/home/

Wilt u weten wat wij precies doet aan duurzaamheid en MVO,  of wilt u ook in aanmerking komen voor sponsoring of andere ondersteuning, belt u dan gerust met een van onze medewerkers.