Skip to content

"Schone bodem realiseren voor toekomstige generaties".

Wij onderzoeken en rapporteren grote en kleine projecten voor particulieren, bedrijven en overheid. Van uitgebreide kabelnetwerken en saneringsprojecten tot een omgevingsvergunning voor een uitbouw. Voor ons is iedere situatie even belangrijk.                           Sinds 1999 zetten wij ons in voor een duurzame en gezonde wereld. 

Zoekt u een snelle follow up? Gevonden!

Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Ground Research kunnen we snel schakelen wat betreft het nemen van grond­monsters.  De combinatie van denkers en doeners onder één dak zorgt tevens voor een gerichte aanpak.

Onze ervaren adviseurs kennen alle aspecten van het veilig omgaan met uw leef- en werk­omgeving. Zij benaderen ieder project vanuit een totaalvisie. Zodat het voor u meteen inzichtelijk is wat u kunt verwachten.

“Niets is wat het lijkt, maar wij weten wat het is”

Ons team

Experts

staat voor u klaar!

Bart Balder GRS Milieu teamleider
Richard Brink - Milieukundige-GRS​

Welkom in Wormerveer

Samen met  Groba Groep en Ground Research  zijn wij gehuisvest in het pand aan de Vrijheidweg te Wormerveer. Het is een optimale werkplek voor de samenwerkende bedrijven. Met alle expertises onder één dak kunnen we u brede oplossingen bieden.  Gemakkelijk te bereiken en parkeerplek voor de deur. U bent van harte welkom.

 

Totale ontzorging

Wij werken samen met onze zusterbedrijven. Ground Research zorgt voor de uitvoering van het veldwerk. De Groba Groep biedt oplossingen voor het aanleveren, afvoeren of tijdelijk opslaan van grond. Zo bieden wij een breder pakket aan diensten om u te ontzorgen.

 

Met respect voor het milieu en volgens de geldende wet en regelgeving

Voor de uitvoering van milieuprojecten hebben we te maken met verschillende wet- en regelgeving. 

  • Wet Bodembescherming bij saneringen, onderzoek en bescherming van de bodem.
  • Besluit bodemkwaliteit bij partijkeuringen en waterbodemonderzoek.
  • De Wet Milieubeheer voor milieu vergunningen.
  • Het Activiteitenbesluit milieubeheer voor ondersteuning van de Wet Milieubeheer. 
  • Arbo wetgeving voor gezondheid, veiligheid en welzijn.

Deze wet- en regelgeving wordt steeds uitgebreider en is continu onderhevig aan veranderingen.

Onze milieukundige adviseurs beschikken over de juiste kennis, ervaring en wettelijke certificaten om uw project te begeleiden en succesvol af te ronden.

GRS Milieu

In bezit van de juiste certificaten.

Klik op het certificaat om te bekijken en te downloaden.

Milieu certificaat GRS milieu

Duurzaamheid & MVO

Als milieukundig adviesbedrijf hebben wij groene ambities. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke taak hierin. Met onze zusterbedrijven Groba Groep en Ground Research hebben wij het doel gesteld om binnen 3 jaar volledig C02 neutraal te werken.

De eerste stappen zijn gezet. In het pand is de oude verlichting vervangen door LED en er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak.   En er zijn diverse elektrische/hybride auto’s aangeschaft.

groba duurzaam milieu

Wij investeren mee in het Grobabos®. Sinds 2006 zijn een aantal percelen aangekocht waar duurzaam gras of bomen worden geplant. Doelstelling is om het Grobabos® de komende jaren dermate uit te breiden zodat wij onze doelstelling kunnen halen.

Op naar een Co2 neutrale footprint!

grobabos gras duurzaam
Zaanse Schans loop Groba groep

www.zaanse-schansloop.nlwww.levenmetkankerzaanstreek.nl • www.rotarywormerveer-krommenie.nl

Graag stimuleren we jeugd om te gaan sporten met name jeugdvoetbal. www.vvhsv.nl • www.deforesters.nl

De Groba Groep en zusterbedrijven stimuleren hun medewerkers om midden in de maatschappij te staan. Een aantal collega’s zijn  actief in meerdere services clubs, gemeente raden en sportclubs.

Groba sponsort verschillende doelgroepen, waar wij ons bij aansluiten: Jeugd en sport. Diverse fondsen. Zaans Erfgoed. 

Voor de Zaanse schans loop, georganiseerd door Rotary Club Wormerveer Krommenie, zijn wij een van de hoofdsponsors. Het Anna’s Huis, inloop centrum voor Leven met kanker te Zaandam is een terugkerend doel wat door deze loop wordt ondersteund. Een aantal collega’s werkt mee als vrijwilliger of doet mee aan de loop.

Jaarlijks sponsoren we een zakenrelatie die een enorm sportieve prestatie levert voor de Duchenne Heroes. Een fiets offroad tocht van Frankrijk naar Nederland waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar bestrijding van de spierdystrofie ziekte van Duchenne. www.duchenneheroes.nl/

duchienne heroes
zaans erfgoed

En als bedrijf op Zaanse bodem kunnen we natuurlijk niet achterblijven om het Zaans Erfgoed te ondersteunen. www.zaanserfgoed.nl/home/

Wilt u weten wat wij precies doet aan duurzaamheid en MVO,  of wilt u ook in aanmerking komen voor sponsoring of andere ondersteuning, belt u dan gerust met een van onze medewerkers.